LOOK FOR LOVE ANTWOORD OP VEEL GESTELDE VRAGEN.

WIE SCHRIJVEN ZICH BIJ ONS IN? 


Bij ons schrijven zich mannen in uit allerlei leeftijdsgroepen.
In het dagelijks leven zijn deze mannen productie-medewerker, manager, ondernemer, politieman, arts, gepensioneerde, etc..
Het zijn meestal mannen die al een relatie achter de rug hebben en of kinderen hebben uit een vorig huwelijk. Ze willen zich dan meestal niet meer in het uitgaansleven storten en of kunnen hier in Nederland gewoon geen geschikte partner vinden.
In Rusland en Ukraine zijn veel dames op zoek naar een leuke man welke ze niet vinden in eigen land.
Wij proberen deze mensen door middel van deze website dichter bij elkaar te brengen en de slagingskans dat het klikt met deze dames is gewoon bijzonder groot.
 
KOMEN DE DAMES ALLEEN VOOR EEN VERBLIJFSVERGUNNING NAAR NEDERLAND ?
 
Helaas wordt er door de media en door geklets van onwetende mensen het beeld gevormd dat dames uit het Oostblok alleen voor een verblijfsvergunning naar West-Europa komen. Dit is niet waar en absoluut onmogelijk ! Om mistoestanden en teleurstellingen te voorkomen is de Nederlandse wet zo gemaakt dat er vrijwel niets mis kan gaan. De eerste 3 maanden brengt de dame haar kennismakingsvakantie als toerist bij u door, u hoeft niets te vrezen, lukt het niet met uw relatie, dan gaat de dame terug naar het land van herkomst.
Gaat u samen wonen of trouwen, dan kan men een vergunning tot voorlopig verblijf (een zogenaamde MVV) aanvragen, dit MVV is 6 maanden geldig, hiermee kunt u naar de afdelingpubliekszaken in de gemeente waar u woonachtig bent om daar de verblijfsvergunning aanvragen. (Deze is maximaal 5 jaar geldig.)
U bent dan verantwoordelijk voor haar, maar gaat de dame binnen deze 5 jaar bij u weg, dan moet ze terug naar land van herkomst.
Pas na 5 jaar of 3 jaar getrouwd zijn kan de dame een Nederlands paspoort aanvragen. De man moet dan al aardig blind zijn en de dame moet dan heel goed toneel kunnen spelen om iemand voor het lapje te houden.
De dames komen hier niet naar toe om zich in een gouden kooi op te sluiten, ieder mens zoekt op zijn manier een weg om het geluk in een relatie te vinden. Look for Love heeft vele dames ingeschreven die net als u op zoek zijn naar een stukje levensgeluk en hopen dit in West-Europa te kunnen vinden.
 
VISUM
 
Voor Polen, Estland, Litouwen, Letland en Oekraïne geldt GEEN visumplicht. Deze landen zijn bij de EU en met een geldig paspoort kan een dame zonder veel problemen als toerist naar Nederland komen. Russische dames zijn wel visumplichtig, zij dienen een visum aan te vragen bij de Nederlandse ambassade in hun land. De aanvraag van een toeristenvisum duurt ongeveer 15 werkdagen en is betrekkelijk eenvoudig.
 
DE VERBLIJFSVERGUNNING
 
Wanneer u elkaar heeft gevonden komt het moment daar dat de dame naar Nederland toe komt. Ze heeft daarvoor de volgende gegevens nodig:

1. Een uittreksel van het geboorteregister.

2.
Een recent bewijs van burgelijke staat.
  (Bovenstaande documenten moet de dame laten afstempelen door het
   Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land van herkomst.)

3
. Een garantverklaring.(Deze kunt u halen bij afdeling publiekszaken
   in de gemeente waar u woont.)

4
. Een geldig internationaal paspoort.

De documenten 1. en 2. dienen te worden vertaald naar het: Nederlands,
Engels, Duits of Frans.

5. Basisexamen inburgering.

NB ! Om kosten te besparen op de lange termijn raden wij u aan om voordat de dame definitief naar Nederland toekomt een nieuw internationaal paspoort aan te vragen. De verblijfsvergunning is namelijk net zolang geldig als de duur van het paspoort minus 3 maanden.

GELD VERSTUREN NAAR EEN DAME.

NB!
Wij adviseren u om in nooit geld te sturen naar een dame die u nog nooit persoonlijk heeft ontmoet. U kunt namelijk de reis van de dame achter uw computer regelen door online een e-ticket te boeken voor de dame bij een online vliegwinkel of bij een van de vele luchtvaartmaatschappijen.

Interessant om te weten.

Rusland is met zijn oppervlakte van 17.098.242 km2 het grootste land ter wereld en is 412 keer zo groot
als Nederland. Van Oost naar West bedraagd ruim 10.000 km. Het land kent hierdoor maar liefst 11 verschillende tijdzones van 2 tot 12 uur later dan bij ons. In Moskou tijdzone is het 3 uur later dan bij ons. Het aantal inwoners van Rusland bedraagd ongeveer 141 miljoen, waarvan 10 miljoen in Moskou
en 5 miljoen in St. Petersburg. (De twee grootste steden van het land). De temperaturen lopen uiteen
van zomers van 45 C in het Zuiden tot winter temperaturen van -50C in het uiterste Noorden.

Oekraine is met zijn oppervlakte van 603.000 km2 meer dan 14,4 keer zo groot als Nederland. Het aantal inwoners van de Oekraine bedraagd bijna 51 Miljoen. Kiev is de hoofdstad van Oekraine en heeft 2,6 miljoen inwoners. In Oekriane is het 1 uur later dan in Nederland.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HANDIGE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS

RUSLAND
Nederlandse Ambassade Moskou
tel: 00-7-095-2001274
  www.netherlands-embassy.ru

Consulaat-Generaal St.Petersburg
Tel. 00-7-812-3150197/7969
www.nlcg.spb.ru 

OEKRAINE
Nederlandse Ambassade Kiev
tel: 00-380-44-5161905
   kie@minbuza.nl 

NEDERLAND
Russische Ambassade Den Haag
tel: 070-3451300 
 www.ambru.nl

REIZEN NAAR RUSLAND

EUROCULT & LITO REIZEN
Tel: 030-2439634
Fax: 030-2442475
www.eurocult-lito.nl


BUSREIZEN RUSLAND EN UKRAINE
Molenaars Tours
Tel: 070-3834493
email: info@molenaartours.nl
  www.molenaartours.nl

Von Rhaden Reisedienst
Tel +49 -0420 -991 620
E-mail: info@von-rahden.de
www.von-rahden.de 


INTERNET WEBSITE LINKS


DE WAARHEID NU
Volkseditie voor Nederland
www.dewaarheid.nu

RUSSISCH LEREN KAN OP
www.Russischleren.nl

INFORMATIE VOOR DE RUSSISCHE DAMES
www.gollandia.com

www.gollandia.nl

MNISTERIE VAN BUITENLANDSEZAKEN
www.minbuza.nl

IMMIGRATIE EN EMIGRATIEDIENST
www.ind.nl

ALLES OVER RUSLAND VINDT U OP www.rusland.startkabel.net

www.rusland.net

www.landenweb.net/rusland

Copyright © Look for love